Vuoden 2020 kujeita

Hui! Hiljaisuus blogissa on ollut suoraa seurausta sille, että aika on kulunut töiden ja muun kehittämisen ja kehittymisen merkeissä pikemminkin kuin jaaritellessa. Näin valmistuttuani on aika puhkua kuitenkin uusia tuulia myös blogiin.

Uutena aluevaltauksenani ovat Adoben työkalut, eritoten Adobe After Effects. Tuotan toiveiden mukaan liikkuvaa infografiikkaa, mainoksia tai muuta animaatiota, olipa jakelukanavana sitten Facebook, konferenssiesitys tai ulkoilmamainostaulu.

Kuva ja erityisesti liikkuva kuva tietenkin kertoo enemmän kuin tuhat sanaa, ja tätä liikkuvaa puolta onkin luvassa lähipäivinä, kunhan yhdenmukaistan markkinointikanaviani. Niitä odotellessa kuitenkin ohessa jo maistiaiskuvina sitä, mitä muiden ohessa tuleman pitää: infografiikkaa sähköntuotannosta ja -kulutuksesta sekä sulava kuvitettu runo #runorynnäkölle.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *