Word-makroja ja runoutta

Kuvassa koodilistausta Word-makrosta.

No nyt on kyllä yrityshommat täyttä hepreaa!

Ei siis koodi, mutta työn alle tuli heprean kielen merkkimuunnoksiin pureutuva Word-makrokokoelma. Ensimmäiseksi tartuttiin käyttäjää pahiten rassanneeseen ongelmaan, kun nauhoitettu makro kyseli jokaikiseen korvaukseen varmistusta, ja seuraavaksi viilaillaan vielä paikalleen alkuperäisestä makrokokoelmasta jääneitä korvaussääntöjä sekä niiden järjestystä asiakkaan ohjeistamana. Kaikkeen sitä pääseekin tutustumaan oman substanssiosaamisensa ulkopuolelta. Hieno esimerkki myös projektista, jossa molemmilla osapuolilla on oma kielensä (kirjaimellisestikin!) ja näiden välille punotaan yhteisymmärrys toivotun lopputuloksen saavuttamiseksi.

p.s. Eikä Tmi Ville Kumpulaisen palveluportfolio tähän rajoitu! Mukana ollaan kesän Runotaika-tapahtumassa hoitamassa tekniikkaa ja esittämässä runoja. Aputoiminimen paikka?

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *